Forretter:
3 stk. tarteletter med høns i asparges
Rejecocktail med Thousand Island dressing og hjemmebagt brød og smør
Hjemmelavet hønsesalat med chilibacon, anrettet på salat. Serveres med hjemmebagt brød og smør
Kold dampet orientalsk søtunge på salat med karrydressing og pyntet med rejer, asparges, kaviar og citron
Hovedretter:
Whisky glaseret skinke med stegte grønsager, flødegratineret kartofler og kryddersauce
Indbagt kalkunbryst med krydderfars, broccolisalat med syltet rødløg, en slags frisk grønsag, gourmetkartofler og mild pebersauce
Flæskesteg med sprød svær, rødkål, hvide kartofler, brunede kartofler, surt og flæskestegssovs
Indbagt svinemørbrad i lækker krydderfars med 2 slags frisk salat, timiankartofler og rødvinssauce
Desserter:
Citronfromage pyntet med flødeskum
Nøddetærte med frisk frugt og cremefraiche
Gammeldags æblekage med flødeskum og ribsgelé
Chokolademousse med flødeskum og frisk frugt.