​Buffet 1

Kolddampet fiskefilet anrettet på sprød salat overtrukket med dressing og pyntet med rejer, asparges og kaviar.
Helstegt Antonius skinke med sprød svær.
Rosastegt oksefilet med friske krydderurter, pastasalat og flødegratinerede kartofler.
Valnøddetærte pyntet med frisk frugt og cremefraiche.

Pr. pers. 170,-

Buffet 2

Tunmousse rørt med røget laks og rødløg, anrettet på sprød salat og pyntet med rejer og asparges. Serveres med pikant dressing.
Let grillet farseret kalkunbryst med pikant-flødeost.
Helstegt oksefilet stegt med tomatpesto.
Græsk salat med hjemmelavet dressing.
Italienske føldekartofler.
Orange chokoladekage med brombærcreme.

Pr. pers. 205,-

Buffet 3

Kold dampet orientalsk søtunge overtrukket med karrydressing, anrettet på salat
og pyntet med hummerhaler og grønne asparges.
Røget lakseroulade anrettet på sprød salat og pyntet med rejer og asparges.
Herlstegt oksefilet
Svinemørbrad indbagt i pikant krydder-fars med spinat og svampe.
2 slags spændende salat.
Gourmet kartofler.
Tiramizu.

Pr. pers. 210,-

Buffet 4

Lun laksetærte med spinat.
Seranoskinke med tomatsalat og grillede artiskokker.
Langtidsstegt kalvetyksteg stegt med årstidens rodfrugter.
Rosastegt oksefilet.
Rå-stegte kartofler med ramsløg.
Spændende salat.
Chokolade Brownies med mascaponecreme og frisk frugt.

Pr. pers. 210,-

​Klassisk buffet

​Karry sild

Marineret sild
½ æg med rejer
Æg og tomat
2 stk. tarteletter med høns i asparges.
Lun leverpostej med bacon og champignon.
Svinekam med rødkål.
Mørbradbøf med bløde løg og champignon.
Osteanretning med skæreost, stærk ost og brie med gammeldags frugtsalat.

Pr. pers. 185,-

​Buffet 5

Pestomarineret lakseskiver anrettet på sprød salat, pyntet med krebsehaler og serveres med karsecreme.

Spansk kyllingesalat med knust bacon og peberfrugt og tilsmagt med mild chili.
Rødvinsmarineret svinekam
Helstegt oksefilet
Spændende salat
Citronstegte kartofler med bacon.
Fragilite med nougat-orangecreme med frisk frugt og råsyltede bær.

Pr. pers. 210,-

Buffet 6

Kold lakseroulade med rejer, krabbekød, piement, asparges og kaviar anrettet på salat og serveres med krydderurtedressing.
Røget Lomo (røget svinemørbrad) på plukket salat med melon, tranebær og cherrytomater.
Ovnstegt tandorimarineret kyllingebryst vendt i sesamfrø.
Langtidsstegt kalvetyksteg.
To slags salat.
Italienske flødekartofler
Nøddebund med citronmousse og frisk basilikum.

Pr. pers. 210,-

Buffet 7

Indbagt laks med hummersauce.
Gratineret kalkunmedallion i krydret tomatsauce.
Helstegt kalvesteg.
Helstegt dyrekølle med tyttebær-æblekompot.
2 slags spændende salat.
Flødegratinerede kartofler.
Chokoladekage med frisk frugt og creme-fraiche.

Pr. pers. 240,-

Buffet 8

Sprød kold laksesalat af ovnbagt laks, kæmperejer, grillet artiskok og syltede rødløg.
Oksemørbradcarpaccio med tzatziki.
Helstegt kalvefilet med stegte rodfrugter.
Helstegt antoniusskinke.
Bulgursalat med bær og chorizopølse.
Pastasalat med soltørrede tomater, feta og ristede mandler.
Små stegte kartofler med timian.
2 slags oste med druer.
Frist frugttærte med creme fraiche.

Pr. pers. 278,-

Saml-selv-buffet​

​Min. 5 retter

​Marinerede sild med løgringe, tomat og dild

​pr. pers. 25,-

Krydder sild med kapers, løg, tomat og dild

​pr. pers. 25,-

Karry sild med æg, tomat og dild

​pr. pers. 25,-

Stegt fiskefilet med remoulade og citron

​pr. pers. 30,-

Røget laks med asparges, tomat, kaviar og dild

​pr. pers. 35,-

Gravad laks med rævesauce

​pr. pers. 35,-

Røget ål med røræg

​pr. pers. 55,-

Lun leverpostej med bacon, champignon og rødbeder

​pr. pers. 20,-

Lune frikadeller med surt

​pr. pers. 20,-

Lun flæskesteg med rødkål

​pr. pers. 30,-

Hakkebøf med bløde løg og rødbeder

​pr. pers. 30,-

Lun mørbradbøf med ristede champignons og bløde løg

​pr. pers. 35,-

Glasseret skinke

​pr. pers. 30,-

Helstegt Antonius skinke

​pr. pers. 35,-

2 stk. tarteletter med høns i asparges

​pr. pers. 35,-

Helstegt oksefilet

​pr. pers. 50,-

Lammekølle stegt med æbler, persille og hvidløg

​pr. pers. 50,-

Lun laksetærte med spinat

​pr. pers. 30,-

Porre-bacontærte

​pr. pers. 30,-

Spinatlasagne med skinke

​pr. pers. 30,-

Oksetortillas

​pr. pers. 30,-

Kyllingetortillas

​pr. pers. 30,-

Kyllingebryst med bacon på sprøde grøntsager

​pr. pers. 30,-

​Salater til saml-selv-buffet

Vælg frit mellem disse salater:
1 slags pr. person 25,-

2 slags pr. person 35,-

​Blandet grøn salat med dressing.

Pastasalat med tomat, ærter, majs og iceberg vendt i krydderdressing.

Broccolisalat med soltørrede tomater, valnødder og bacon.

Tomatsalat med feta.

Græsk salat.

Pastasalat med pesto og cherrytomater.

Glaskroens sæsonsalat

Bulgursalat med ristede mandler, feta, avokado og cherrytomater.

Bønnesalat med grønne bønner, cocktailbønner, rødløg, persille, grofthakkede mandler i sennepsdressing tilsmagt med honning.

Studentersalat med iceberg, rucola, avokado, jordbær, pinjekærner og ærter med citrus-jordbær dressing tilsmagt med hvid balcamico.

Kartofler til saml-selv-buffet

1 salgs. Pris pr. person. 25,-

2 slags. Pris pr. person. 35,-

​Kold kartoffelsalat

Marineret kartoffelsalat

Citronstegte baconkartofler

Gourmetkartofler

Italienske flødekartofler

Flødegratinerede kartofler

Bagt kartoffel med kryddersmør

Oste til saml-selv-buffet

Brie med druer, frugt og kiks

​pr. pers. 30,-

Stor osteanretning med spændende danske og udenlandske oste med druer, frugt og kiks

​pr. pers. 65,-

Kager til saml-selv-buffet

Valnøddetærte med frisk frugt og creme-fraiche

​pr. pers. 45,-

Chokoladekage med frisk frugt og creme-fraiche

​pr. pers. 45,-

Frugttærte med marcipankant og creme-fraiche

​pr. pers. 45,-

Æbletærte med frisk frugt og kanel creme-fraiche

​pr. pers. 45,-

Gammeldaws æblekage med flødeskum

​pr. pers. 45,-

Sauce til buffet

Vælg mellem:
Bearnaise
Bordelaise
Mild pebrsauce

Svampesauce​

Pris pr. person 15,-

Ekstra tilbehør til buffet

Hjemmebagt brød og smør

​pr. pers. 20,-

Kontakt os

Dinnertransportable

Glasværksvej 52

4684 Holmegaard

CVR: 11994970


5554 6388

jorgenpetersen5@gmail.com

Åbningstider

Vi holder åbent hele året rundt med undtagelse af d. 24/12 samt 31/12.
Ring og bestil.

Har du spørgsmål? Udfyld formularen og du bliver kontaktet​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt