​Forretter

3 stk. tarteletter med høns i asparges 

​pr. pers. 50,-

3 stk. bruschetta
Med laksetartar af fersk røget laks, serranoskinke og kyllingesalat med knust bacon og mild chili

​pr. pers. 58,-

Rejecocktail

Rejecocktail med thousand island dressing, hjemmebagt flutes og smør

​pr. pers. 48,-

Indbagt laks

Indbagt laks med hummersauce og citron

​pr. pers. 65-

Varmrøget laks

Varmrøget laks på sprød salat med rejer, asparges, tomat, og dild. Serveres med stuvet spinat, hjemmebagt flutes og smør.

​pr. pers. 70,-

Hel dampet laks
Hel dampet laks på sprød salat, overtrukket med Thousand Island dressing og pyntet med citron, tomat, kaviar og dild. Serveres med hjemmebagt flutes og smør

​pr. pers. 65,-

Lufttørret Parmaskinke
Lufttørret Parmaskinke med fyld af svampecreme og reduceret balsamico. Serveres med hjemmebagt brød og smør.

​pr. pers. 55,-

Tunmousse
Tunmousse anrettet på salat, pyntet med rejer, asparges og citron. Serveres med Thousand Island dressing, hjemmebagt brød og smør

​pr. pers. 48,-

Den lille tapas anretning

Lomo
Serranoskinke
Pestodampet fisk
Hvidløgsmarinerede​kæmperejer.
Manceca ost
Oliven
Pesto
Grillet peberfrugt
Hjemmebagt grovbrød med smør

​Desserter

Citronmousse

Citronmousse pynter med flødeskum og frugt

​pr. pers. 48,-

Brownies
Brownies med frisk frugt og mascaponecreme

​pr. pers. 55,-

Nøddebund
Nøddebund med basilikum-citronmousse pyntet med frisk frugt og flødeskum

​pr. pers. 55,-

Hjemmelavet islagkage
Hjemmelavet islagkage med nougat, syltede kirsebær, mandler og hakket chokolade

​pr. pers. 55,-

Hjemmelavet chokoladekage

Hjemmelavet chokoladekage med frisk frugt, råsyltede bær og iscreme

​pr. pers. 65,-

Fragilite

Fragilite med orange-nougatcreme pyntet med frisk frugt. Serveres med citronsorbet

​pr. pers. 58,-

Nougatisbombe
Nougatisbombe med fyld af citronsorbet og pyntet med frisk frugt og flødeskum

​pr. pers. 55,-

​Hovedretter

Svinekam med sprød svær

Svinekam med sprød svær, rødkål, surt, hvide kartofler, brune kartofler og flæskestegssauce

​pr. pers. 125,-

Rødvinsmarineret svinekam
Rødvinsmarineret svinekam med 2 slags friske grønsager, stegte kartofler og rødvinssauce.

​pr. pers. 125,-

Gammeldags farseret kalkun
Gammeldags farseret kalkun. Serveres med Waldorfsalat, tyttebærsyltetøj, surt, små paprikakartofler og vildtsauce

​pr. pers. 125,-

Kalvesteg stegt som vildt
Kalvesteg stegt som vildt med Waldorfsalat, surt, tyttebærsyltetøj, stegte kartofler og vildtsauce

​pr. pers. 148,-

Langtidsstegt kalvesteg
Langtidsstegt kalvesteg med ovnbagte rodfrugter, lækker salat, gourmetkartofler og kraftig kalvesauce

​pr. pers. 148,-

Gammeldags oksesteg

Gammeldags oksesteg med glaserede løg, 2 slags grønsager, surt og hvide kartofler

​pr. pers. 148,-

Helstegt kalvefilet
Helstegt kalvefilet med stegte grønsager, sæsonsalat, Hasselback kartofler og bearnaisesauce

​pr. pers. 185,-

Helstegt dyrekølle
Helstegt dyrekølle med Waldorfsalat, tyttebær-æblekompot, råsyltede agurker, stegte paprikakartofler og vildtsauce

​pr. pers. 180,-

Rosastegt kalvefilet
Rosastegt kalvefilet med råstegte kartofler, svampecreme og 2 varianter af årstidens grønsager

​pr. pers. 185,-

Oksemørbrad
Rosastegt oksemørbrad serveres med stegte kartofler, sauce bordelaise og 2 varianter af årstidens grønsager

​pr. pers. 198,-

Kontakt os

Dinnertransportable

Glasværksvej 52

4684 Holmegaard

CVR: 11994970


5554 6388

jorgenpetersen5@gmail.com

Åbningstider

Vi holder åbent hele året rundt med undtagelse af d. 24/12 samt 31/12.
Ring og bestil.

Har du spørgsmål? Udfyld formularen og du bliver kontaktet​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt