Hent vores festmenu-menukort
3 stk. tarteletter med høns i asparges
pr. pers. 50,-
3 stk. bruschetta Med laksetartar af fersk røget laks, serranoskinke og kyllingesalat med knust bacon og mild chili
pr. pers. 58,-
Rejecocktail
Rejecocktail med thousand island dressing, hjemmebagt flutes og smør
pr. pers. 48,-
Indbagt laks
Indbagt laks med hummersauce og citron
pr. pers. 65-
Varmrøget laks
Varmrøget laks på sprød salat med rejer, asparges, tomat, og dild. Serveres med stuvet spinat, hjemmebagt flutes og smør.
pr. pers. 70,-
Hel dampet laks Hel dampet laks på sprød salat, overtrukket med Thousand Island dressing og pyntet med citron, tomat, kaviar og dild. Serveres med hjemmebagt flutes og smør
pr. pers. 65,-
Lufttørret Parmaskinke Lufttørret Parmaskinke med fyld af svampecreme og reduceret balsamico. Serveres med hjemmebagt brød og smør.
pr. pers. 55,-
Tunmousse Tunmousse anrettet på salat, pyntet med rejer, asparges og citron. Serveres med Thousand Island dressing, hjemmebagt brød og smør
Den lille tapas anretning
Lomo Serranoskinke Pestodampet fisk Hvidløgsmarineredekæmperejer. Manceca ost Oliven Pesto Grillet peberfrugt Hjemmebagt grovbrød med smør
Citronmousse
Citronmousse pynter med flødeskum og frugt
Brownies Brownies med frisk frugt og mascaponecreme
Nøddebund Nøddebund med basilikum-citronmousse pyntet med frisk frugt og flødeskum
Hjemmelavet islagkage Hjemmelavet islagkage med nougat, syltede kirsebær, mandler og hakket chokolade
Hjemmelavet chokoladekage
Hjemmelavet chokoladekage med frisk frugt, råsyltede bær og iscreme
Fragilite
Fragilite med orange-nougatcreme pyntet med frisk frugt. Serveres med citronsorbet
Nougatisbombe Nougatisbombe med fyld af citronsorbet og pyntet med frisk frugt og flødeskum
Svinekam med sprød svær
Svinekam med sprød svær, rødkål, surt, hvide kartofler, brune kartofler og flæskestegssauce
pr. pers. 125,-
Rødvinsmarineret svinekam Rødvinsmarineret svinekam med 2 slags friske grønsager, stegte kartofler og rødvinssauce.
Gammeldags farseret kalkun Gammeldags farseret kalkun. Serveres med Waldorfsalat, tyttebærsyltetøj, surt, små paprikakartofler og vildtsauce
Kalvesteg stegt som vildt Kalvesteg stegt som vildt med Waldorfsalat, surt, tyttebærsyltetøj, stegte kartofler og vildtsauce
pr. pers. 148,-
Langtidsstegt kalvesteg Langtidsstegt kalvesteg med ovnbagte rodfrugter, lækker salat, gourmetkartofler og kraftig kalvesauce
Gammeldags oksesteg
Gammeldags oksesteg med glaserede løg, 2 slags grønsager, surt og hvide kartofler
Helstegt kalvefilet Helstegt kalvefilet med stegte grønsager, sæsonsalat, Hasselback kartofler og bearnaisesauce
pr. pers. 185,-
Helstegt dyrekølle Helstegt dyrekølle med Waldorfsalat, tyttebær-æblekompot, råsyltede agurker, stegte paprikakartofler og vildtsauce
pr. pers. 180,-
Rosastegt kalvefilet Rosastegt kalvefilet med råstegte kartofler, svampecreme og 2 varianter af årstidens grønsager
Oksemørbrad Rosastegt oksemørbrad serveres med stegte kartofler, sauce bordelaise og 2 varianter af årstidens grønsager
pr. pers. 198,-
5554 6388
Send mail
Kontakt os
Glasværksvej 52
4684 Holmegaard
CVR: 11994970
jorgenpetersen5@gmail.com
Vi holder åbent hele året rundt med undtagelse af d. 24/12 samt 31/12. Ring og bestil.
Har du spørgsmål? Udfyld formularen og du bliver kontaktet