img4

BUFFET

Glaskroen I/S
img3

FESTMENU

Glaskroen I/S
img2

BRUNCH

Glaskroen I/S
img1

MåNEDENS TILBUD

Glaskroen I/S

Husmandskost

Hent vores buffetmenukort til print

Husmandskost og smørrebrød

Skipperlabskovs med rødbeder, hakket skinke, persille, rugbrød og smør.
pr. pers. 90,-
Forloren skildpadde tilsmagt med sherry. Serveres med smilende æg og flutes.
pr. pers. 90,-
2 hakkebøffer med bløde løg, rødbeder, hvide kartofler og bøfsovs.
pr. pers. 90,-
Gule ærter med flæsk og pølse. Serveres med rødbeder og rugbrød.
pr. pers. 98,-
Biksemad med spejlæg eller bearnaise. Serveres med rødbeder og rugbrød.
pr. pers. 75,-
Stegt flæsk med persillesovs, hvide kartofler og rødbeder.
pr. pers. 98,-
Stor paneret svinekotelet med rødkål, surt, hvide kartofler og sovs.
pr. pers. 95,-
Ungarsk gullasch med kartoffelmos og rødbeder.
pr. pers. 90,-
Wienerschnitzel af kalvekød. Serveres med ærter, brasede kartofler, surt, wienergarniture og skysauce.
pr. pers. 140,-

Min. 10 kuverter