img4

BUFFET

Glaskroen I/S
img3

FESTMENU

Glaskroen I/S
img2

BRUNCH

Glaskroen I/S
img1

MåNEDENS TILBUD

Glaskroen I/S

 

Buffet

Hent vores buffetmenukort til print

Buffet 1
Kolddampet fiskefilet anrettet på sprød salat overtrukket med dressing og pyntet med rejer, asparges og kaviar.
Helstegt Antonius skinke med sprød svær.
Rosastegt oksefilet med friske krydderurter, pastasalat og flødegratinerede kartofler.
Valnøddetærte pyntet med frisk frugt og cremefraiche.Pr. pers. 158,-
Buffet 2
Tunmousse rørt med røget laks og rødløg, anrettet på sprød salat og pyntet med rejer og asparges. Serveres med pikant dressing.
Let grillet farseret kalkunbryst med pikant-flødeost.
Helstegt oksefilet stegt med tomatpesto.
Græsk salat med hjemmelavet dressing.
Italienske føldekartofler.
Orange chokoladekage med brombærcreme.

Pr. pers. 188,-

Buffet 3
Kold dampet orientalsk søtunge overtrukket med karrydressing, anrettet på salat
og pyntet med hummerhaler og grønne asparges.
Røget lakseroulade anrettet på sprød salat og pyntet med rejer og asparges.
Herlstegt oksefilet
Svinemørbrad indbagt i pikant krydder-fars med spinat og svampe.
2 slags spændende salat.
Gourmet kartofler.
Tiramizu.

Pr. pers. 198,-

Buffet 4
Lun laksetærte med spinat.
Seranoskinke med tomatsalat og grillede artiskokker.
Langtidsstegt kalvetyksteg stegt med årstidens rodfrugter.
Rosastegt oksefilet.
Rå-stegte kartofler med ramsløg.
Spændende salat.
Chokolade Brownies med mascaponecreme og frisk frugt.

Pr. pers. 198,-

 

Buffet

Buffet 5
Pestomarineret lakseskiver anrettet på sprød salat, pyntet med krebsehaler og serveres med karsecreme.
Spansk kyllingesalat med knust bacon og peberfrugt og tilsmagt med mild chili.
Rødvinsmarineret svinekam
Helstegt oksefilet
Spændende salat
Citronstegte kartofler med bacon.
Fragilite med nougat-orangecreme med frisk frugt og råsyltede bær.

Pr. pers. 195,-

Buffet 6
Kold lakseroulade med rejer, krabbekød, piement, asparges og kaviar anrettet på salat og serveres med krydderurtedressing.
Røget Lomo (røget svinemørbrad) på plukket salat med melon, tranebær og cherrytomater.
Ovnstegt tandorimarineret kyllingebryst vendt i sesamfrø.
Langtidsstegt kalvetyksteg.
To slags salat.
Italienske flødekartofler
Nøddebund med citronmousse og frisk basilikum.

Pr. pers. 198,-

Buffet 7
Indbagt laks med hummersauce.
Gratineret kalkunmedallion i krydret tomatsauce.
Helstegt kalvesteg.
Helstegt dyrekølle med tyttebær-æblekompot.
2 slags spændende salat.
Flødegratinerede kartofler.
Chokoladekage med frisk frugt og creme-fraiche.

Pr. pers. 225,-

Buffet 8
Sprød kold laksesalat af ovnbagt laks, kæmperejer, grillet artiskok og syltede rødløg.
Oksemørbradcarpaccio med tzatziki.
Helstegt kalvefilet med stegte rodfrugter.
Helstegt antoniusskinke.
Bulgursalat med bær og chorizopølse.
Pastasalat med soltørrede tomater, feta og ristede mandler.
Små stegte kartofler med timian.
2 slags oste med druer.
Frist frugttærte med creme fraiche.

Pr. pers. 258,-

Klassisk buffet

Karry sild
Marineret sild
½ æg med rejer
Æg og tomat
2 stk. tarteletter med høns i asparges.
Lun leverpostej med bacon og champignon.
Svinekam med rødkål.
Mørbradbøf med bløde løg og champignon.
Osteanretning med skæreost, stærk ost og brie med gammeldags frugtsalat.

Pr. pers. 185,-

 

Saml-selv-buffet

Min. 5 retter

Marinerede sild med løgringe, tomat og dild
pr. pers. 20,-
Krydder sild med kapers, løg, tomat og dild
pr. pers. 20,-
Karry sild med æg, tomat og dild
pr. pers. 20,-
Stegt fiskefilet med remoulade og citron
pr. pers. 25,-
Røget laks med asparges, tomat, kaviar og dild
pr. pers. 30,-
Gravad laks med rævesuace
pr. pers. 30,-
Røget ål med røræg
pr. pers. 50,-
Lun leverpostej med bacon, champignon og rødbeder
pr. pers. 15,-
Lune frikadeller med surt
pr. pers. 15,-
Lun flæskesteg med rødkål
pr. pers. 25,-
Hakkebøf med bløde løg og rødbeder
pr. pers. 25,-
Lun mørbradbøf med ristede champignons og bløde løg
pr. pers. 30,-
Glasseret skinke
pr. pers. 25,-
Helstegt Antonius skinke
pr. pers. 30,-
2 stk. tarteletter med høns i asparges
pr. pers. 30,-
Helstegt oksefilet
pr. pers. 45,-
Lammekølle stegt med æbler, persille og hvidløg
pr. pers. 45,-
Lun laksetærte med spinat.
pr. pers. 25,-
Porre-bacontærte.
pr. pers. 25,-
Spinatlasagne med skinke.
pr. pers. 25,-
Oksetortillas.
pr. pers. 25,-
Kyllingetortillas.
pr. pers. 25,-
Kyllingebryst med bacon på sprøde grønsager.
pr. pers. 25,-

Salater til saml-selv-buffet:
Vælg frit mellem disse salater:
1 slags pr. person 20,-
2 slags pr. person 30,-

Vælg mellem:

Blandet grøn salat med dressing.

Pastasalat med tomat, ærter, majs og iceberg vendt i krydderdressing.

Broccolisalat med soltørrede tomater, valnødder og bacon.

Tomatsalat med feta.

Græsk salat.

Pastasalat med pesto og cherrytomater.

Glaskroens sæsonsalat

Bulgursalat med ristede mandler, feta, avokado og cherrytomater.

Bønnesalat med grønne bønner, cocktailbønner, rødløg, persille, grofthakkede mandler i sennepsdressing tilsmagt med honning.

Studentersalat med iceberg, rucola, avokado, jordbær, pinjekærner og ærter med citrus-jordbær dressing tilsmagt med hvid balcamico.

Kartofler til saml-selv-buffet:

1 salgs. Pris pr. person. 20,-
2 slags. Pris pr. person. 30,-

Vælg mellem:

Kold kartoffelsalat.

Marineret kartoffelsalat.

Citronstegte baconkartofler

Gourmetkartofler

Italienske flødekartofler.

Flødegratinerede kartofler.

Bagt kartoffel med kryddersmør.

 

Oste til saml-selv-buffet:

Brie med druer, frugt og kiks.
pr. pers. 25,-
Stor osteanretning med spændende danske og udenlandske oste med druer, frugt og kiks.
pr. pers. 55,-

Kager til saml-selv-buffet:

Valnøddetærte med frisk frugt og creme-fraiche
pr. pers. 35,-
Chokoladekage med frisk frugt og creme-fraiche
pr. pers. 35,-
Frugttærte med marcipankant og creme-fraiche
pr. pers. 35,-
Æbletærte med frisk frugt og kanel creme-fraiche
pr. pers. 35,-
Gammeldaws æblekage med flødeskum
pr. pers. 35,-

Sauce til buffet:
Pris pr. person 15,-
Vælg mellem:
Bearnaise
Bordelaise
Mild pebrsauce
Svampesauce

Ekstra tilbehør til buffet

Hjemmebagt brød og smør
pr. pers. 15,-